Zondag 7 juli, van 11:00 tot 17:00 uur

Antropia ontvangt EKO-keurmerk Horeca tijdens open dag

Zondag 7 juli houdt Antropia Open Huis van 11:00 tot 17:00 uur zodat iedereen van het goede leven kan komen proeven op Landgoed de Reehorst in Driebergen. Komt u ook? Tijdens de open dag ontvangt Antropia het EKO-keurmerk Horeca.

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum is al meer dan twee decennia gehuisvest op Landgoed de Reehorst in Driebergen. Met de komst van een nieuwe eigenaar en directie zet Antropia zich op de kaart als een eigentijds cultuur- en congrescentrum. Een bijzondere locatie waar zowel voor de zakelijke als de particuliere markt genoeg te beleven is. Zonder de Triple P-gedachte (People, Planet, Profit) uit het oog te verliezen.Antropia staat alom bekend als erkend koploper op het gebied van duurzaamheid door haar manier van ondernemen. Het nieuwe management wil Antropia daarnaast ook in de markt zetten als een bruisend cultuur- en congrescentrum waar de bezoeker centraal staat. De inrichting werd als eerste onder handen genomen en dit project is nog in volle gang. Zo is het landgoedterras compleet vernieuwd en op dit moment zorgt ontwerper Jean Marc des Bouvrie voor een metamorfose in het restaurant.

Op zondag 7 juli houdt Antropia Open Huis en nodigt iedereen uit het vernieuwde Antropia te komen bekijken, proeven en beleven. Het wordt een ontspannen zondag met leuke onderdelen als Live Cooking, culinaire proeverijtjes, kinderactiviteiten, muziek en meer. Deze dag is tevens de kick-off voor het nieuwe, maandelijkse event 'Zin in Zondag'.

Kijk voor meer informatie op www.antropia.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.