Open dag BioVerbeek en tevens sponsoring Stichting Tro Tro

Onder grote belangstelling heeft BioVerbeek uit Velden 22 juni jongstleden een open dag gehouden voor buurt- en dorpsgenoten, familie en vrienden van alle medewerkers van BioVerbeek. Aanleiding voor deze open dag was onder andere dat BioVerbeek in 2011 een gedeelte van hun biologisch tuinbouwbedrijf vernieuwd en uitgebreid heeft.

Enkele toeleveringsbedrijven van dit biologisch tuinbouwbedrijf konden op deze dag hun bedrijf promoten. BioVerbeek heeft besloten dat de gehele bijdrage van alle aanwezige toeleveringsbedrijven en de meeropbrengsten van de aanwezige catering op deze dag naar een goed doel te laten gaan, gerelateerd aan de visie van BioVerbeek. Als goed doel is gekozen voor het project paddenstoelenteelt-helpt-moeders van de Stichting TroTro.De stichting gaat de gift ter waarde van 3.350 euro besteden aan het geschikt maken en inrichten van een bestaand gebouwtje tot teeltruimte voor oesterzwammen in Ghana. Met het telen van deze paddenstoelen kunnen Ghanese moeders op relatief eenvoudige wijze een goede bijverdienste realiseren, waarmee het schoolgeld en de zorgverzekering voor hun kinderen betaald kan worden. Tijdens de open dag werd deze opbrengst symbolisch overhandigd door Leo Verbeek aan de penningmeester (Bram van Nieuwenhuijzen) van de Stichting TroTro.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.