Wees welkom van 10:00 tot 17:00 uur!

Open dag bij de Sterregaard op zaterdag 22 juni

De Sterregaard in Hedel doet aanstaande zaterdag 22 juni mee aan Lekker naar de Boer. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals rondleidingen en een speurtocht voor de kinderen. Ook kunnen bezoekers proeven van huisgemaakt sorbetijs, kersen uit eigen boomgaard en worden er sappen verkocht.

"Ook dit jaar kan men weer genieten van de rondleidingen door Willem, waarbij eenieder zijn of haar vraag kan stellen over insect of boom. Willem geeft hierop met veel plezier uitgebreid antwoord", vertelt Marti van den Bogert. Ook imker/bioloog Hayo Velthuis zal aanwezig zijn om te vertellen over de bijenteelt in Nederland. "Hij zal je via een glazen wand laten meekijken in de wonderbaarlijke wereld van een bijenvolk."Daarnaast kunnen bezoekers zien dat de boerderijwinkel langzaam vorm begint te krijgen. "In het najaar hopen we open te gaan. Kom voor een sappie, een kop koffie of thee, een lekker stukje appeltaart van Maria, en proef het overheerlijk Sterregaard-vruchtenijs. Er wordt een speurtocht voor de kinderen uitgezet, en zij kunnen zich vermaken op pony of skelter. Een vruchtenijsje maakt alles compleet. Kortom: er is zaterdag 22 juni van alles te beleven bij de Sterregaard."

Voor meer informatie:

De Sterregaard
Middelingenseweg 51
5321JH Hedel
073 5994443
sterregaard@xs4all.nl
www.sterregaard.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.