Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geit in bedrijf: zondag 23 juni

Komende zondag 23 juni kun je de geiten van geitenboerderij Hansketien in Mantinge in bedrijf zien: grazend of herkauwend. Tijdens de open dag van Lekker naar de Boer op zondag 23 juni kun je van alles te weten komen over het bedrijf aan de Steendervalsweg 37. Want wat eet een geit behalve gras? Komt het voer uit de regio of van elders? Wat is zo bijzonder aan biologisch-dynamische geiten en hoe gaan ze bij Hansketien om met de lammeren? "Tijdens de rondleiding vertellen we hier over. Het is mogelijk om met de boerenkar en trekker op pad te gaan. Dan gaat u met Peter, de boer, naar de geitenlammeren die in het speelbos zijn en waar ook dassen wonen", vertelt Ina Eleveld.



"In de kaasmakerij en inpakruimte vertellen we wat vooraf gaat aan het pakje Grie of geitenvlees dat in de winkel ligt. Er is ook de mogelijk het één en ander te proeven. We maken het allemaal weer gezellig met koffie en thee. Aan ons enthousiasme ligt het niet om er een geslaagde dag van te maken. Komt u langs?"

Kijk voor meer informatie op www.hansketien.nl.

Geitenboerderij Hansketien
Steendervalsweg 37
9436 PL Mantinge
0593 552700
www.hansketien.nl
www.twitter.com/hansketien
Publicatiedatum: