Villa Sterrebos toont veelzijdigheid tijdens Lekker naar de Boer

Op zondag 23 juni is het bedrijf Villa Sterrebos van 10:00 tot 16:00 open voor publiek. Albert en Elisabeth Wissmann-de Charon de Saint Germain, staan klaar om je van alles te laten zien, ruiken en proeven. Zij hebben een biologisch-dynamische tuinderij met een natuurvoedingswinkel en een praktijk voor massage, huidverzorging en muziek in Frederiksoord, maar je kunt hen ook eens zijn tegen gekomen op één van de biologische markten in Meppel, Emmen en Assen.Op het bedrijf is alles biologisch en natuurzuiver georiënteerd: van de groenteplantjes en compost die ze van de lente tot en met de zomer vanuit de winkel verkopen, de groente, kruiden en fruit die ze op de tuinderij verbouwen, tót en met de oliën, make-up en crèmes die ze in de praktijk voor massage en huidverzorging gebruiken. Wil je dat met eigen ogen wil zien dan ben je van harte uitgenodigd. Speciaal voor Lekker naar de Boer organiseren Albert en Elisabeth de volgende activiteiten: rondleidingen, kinderactiviteiten, heerlijke proeverijen en je kunt zelfs met een korte demonstratie voelen wat een rugmassage voor je kan betekenen.

Kijk voor meer informatie op www.villasterrebos.nl en voor alle andere adressen en informatie over de deelnemende bedrijven op: www.lekkernaardeboer.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.