Wandel over het natuurbelevingspad bij 'Fruit of Life': 22 juni open dag

Zaterdag 22 juni opent de biologische blauwe bessenkwekerij 'Fruit of Life' in Dwingelo (Holtien 1) haar deuren in het kader van 'Lekker naar de Boer'. De kwekerij is deze dag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Nieuw op het bedrijf is het natuurpad, kinderen kunnen samen met hun ouders een leuk en informatief natuurbelevingspad lopen dat op 22 juni voor het eerst geopend zal zijn. Tijdens deze wandeling zijn er verschillende vragen en opdrachtjes waarbij alle zintuigen aan bod komen. Natuurlijk worden de smaakzintuigen niet vergeten, kinderen kunnen daarom hun eigen pannenkoek of broodje bakken op een houtvuur. Ter opluistering van het geheel is er live muziek aanwezig.Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen op het bedrijf, één van de rondleidingen te volgen of lekker met een kopje thee of koffie genieten op het landelijke terras.

Ook tijdens de zomervakantie worden er verschillende activiteiten georganiseerd waaronder meerdere workshops.

Voor verder informatie zie www.fruitoflife.nl en volg het bedrijf op facebook.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.