Biologische Tuinderij Eyckenstein en Agnes Kruiden opent deuren op 22 juni

Zaterdag 22 juni is er open dag op Tuinderij Eyckenstein en Agnes Kruiden in het kader van de landelijke open dagen. Van 10:00 tot 16:00 uur kan iedereen een kijkje nemen op deze historische en prachtige plek: de oude moestuin van landgoed Eyckenstein aan de Dorpsweg 264 achter in Maartensdijk. Er is van alles te beleven voor alle leeftijden. De tuinders Luuk Schouten en Agnes Looman staan u graag te woord over alles waar u benieuwd naar bent. Imker Walter den Hollander is aanwezig om u van alles te vertellen over bijen en het belang van bijen voor de landbouw.

Op de Open dag kunnen bezoekers plantgoed, kruiden en groenten van het land kopen. Er is koffie en (kruiden)thee met kruidig gebak, muffins, aardbeien- en rabarberjam en in de kruidentuin is de theetuin open. Tevens worden allerlei activiteiten georganiseerd. Pluk je bos bloemen op kleur in de pluktuin. Ook verkoop van kruidenplanten en eenjarige bloemen.
 

Kinderactiviteiten

12:30 uur bloemen-zeepjes gieten in het huisje 2,50 euro per kind
13:30 uur In de Moestuin: Het Grote Groentespel, kinderen (6-10 jaar) oogsten zelf een mandje met groenten 5 euro per kind.
14:30 uur bloemen plukken in de pluktuin 2,50 euro per kind

Rondleidingen in Agnes kruidentuin en Tuinderij Eyckenstein

Rondleiding door de kruidentuin door Agnes Looman: 14 uur 'bijen tussen de kruiden'. Rondleiding door de Moestuin door Luuk Schouten 12:00 uur en om 15:00 uur.

Adres: Dorpsweg 264 achter (openbaar vervoer vanuit Zeist, De Bilt en Hilversum: bus 58 halte Rustenhoven).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.