Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zaterdag 22 juni: van alles te zien, te proeven en te beleven op bio-boerderij Schuttershof

In het kader van Lekker naar de Boer zetten de biologische melkvee- en varkenshouders Herbert en Jacqueline Groeneveld in Well (Gelderland) op zaterdag 22 juni van 10:00-17:00 uur de deuren open. Deze dag is er van alles te zien, te proeven en te beleven op biologische boerderij Schuttershof.

Zo kan er rondgekeken worden bij de kalfjes en de varkens en kunt u de zeugen lekker lui in de modderpoel bewonderen. Te proeven is er van verschillende soorten en smaken droge worst, diverse vleeswaren en boerenkaas.

Speciaal voor deze dag wordt er een natuurwandeling door de Uiterwaarden naar de melkkoeien gemaakt. Daar is te zien hoe ze worden gemolken door middel van een mobiele melkrobot.

In de zomermaanden melkt die geheel zelfstandig de melkkoeien in de Uiterwaarden van de Maas, in de wintermaanden verhuist de mobiele melkrobot naar de stal. De eerste natuurwandeling start om 11:00 uur en de tweede om 14:00 uur. Ook is er een biologische boerderijwinkel op het erf aanwezig, waar vlees van eigen boerderij verkocht wordt.

Entree is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.boerderijschuttershof.nl.


Publicatiedatum: