Vrijdag 27 september, inschrijving gestart!

Symposium ZOET; de waar- en onwaarheden

Op vrijdag 27 september aanstaande organiseert Stichting Kind en Voeding haar jaarlijkse symposium. Dit jaar met als thema 'ZOET; de waar- en onwaarheden'.
Het belooft een actueel en spraakmakend programma te worden met boeiende sprekers en interessante workshops.

Tijdens de plenaire presentaties van Geiske de Ruig (Oprichtster Glycoinstituut & docent nieuwe wetenschap over essentiële suikers) en Karin Reichrath (Lifestyle & energycoach) zal uitgebreid op het centrale thema ZOET in worden gegaan. Waar komt onze hang naar zoet – en met name die van onze kinderen – vandaan? Hoe gaan we daar adequaat mee om? Hoe erg zijn geraffineerde suikers eigenlijk? Hoe kunnen we kunnen we onze kinderen het beste tegemoet treden bij hun hang naar zoet?

Aan het eind van de ochtend zal Laura Emmelkamp van Keet Smakelijk de app presenteren die zij en haar man gemaakt hebben met als thema gezonde voeding voor kinderen.

Naast de plenaire presentaties zijn er 2 interactieve workshops te volgen.

Workshop 1 gaat over honing. Veel interessante feiten passeren de revue; daarnaast zal imker Aat Rietveld u uitgebreid laten proeven.
Workshop 2 wordt gegeven door Taco IJzerman van de Ommuurde Tuin en gaat over Smaak. Hoe ervaren kinderen Smaak? En hoe reageren onze zintuigen op Smaak? Wat is eigenlijk zoet?

De deelnemers aan het symposium wonen beide workshops bij.

Aan het eind van de middag eindigen we met een forumdiscussie waarin enkele stellingen worden besproken.

De dag start om 9:30 uur met het ontvangst en om 16:00 uur zal het programma worden afgesloten. Halverwege de dag wordt u getrakteerd op een heerlijke én gezonde lunch.

Het symposium wordt gehouden te Champaubert in Driebergen. Welkom is iedereen die in voeding is geïnteresseerd. Schrijf u snel in, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen.

Deelname kost 75 euro (60 euro voor leden) en dat is inclusief koffie/thee, lunch en goed gevulde goodiebag.

Geïnteresseerd? U kunt zich inschrijven door u aan te melden op de website www.kind-en-voeding.nl of een e-mail te sturen naar info@kind-en-voeding.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.