Nieuw: bekers met Puur Noord Nederland zuivel

In navolging van het grote succes van de literpakken introduceert Puur Noord Nederland nu een zestal bekers. Het gaat om magere-, halfvolle- en volle kwark, chocolade- en vanillevla en Bulgaarse yoghurt.

De inhoud van de bekers blijft van dezelfde kwaliteit als u gewend bent van Weerribben Zuivel. De verpakking verandert van het 'Weerribben-uiterlijk' naar strakke, onderscheidende pakken die samen een kleurrijke lijn vormen. Naast de keuze om het regionale karakter van het product sterker naar voren te laten komen, wordt ook het verhaal áchter het product verteld op de verpakking. Achter het product schuilt een verhaal met een hoofdrol voor de boer, zijn bedrijf en zijn liefde voor dier en product. Een verhaal dat Puur Noord Nederland dan ook met trots vertelt op de verpakking.Meer weten over de verkrijgbaarheid van de Puur Noord Nederland producten? Neem contact op met De Zaai-Ster: 0594 515578, info@zaai-ster.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.