Puur Restaurant Week van start

Vandaag (maandag 3 juni) start de Puur Restaurant Week. Van 3 tot en met 9 juni Puur Genieten. De chef koks zijn er klaar voor. Speciaal voor jou bereiden ze van 3 tot en met 9 juni een h'eerlijk Puur Menu met zoveel mogelijk biologisch, Fairtrade, duurzame vis of vegetarisch. Goed voor mens, dier en milieu. En vooral erg lekker.

Doelstelling Puur Restaurant Week

Tijdens de Puur Restaurant Week geniet je ook tijdens een avondje uit van de beste ingredi├źnten, op eerlijke wijze bereid. In de supermarkt kun je al kiezen uit een breed assortiment h'eerlijke producten. Het doel van de Puur Restaurant Week is om de consumptie van duurzame en vooral ook lekkere producten in de horeca te vergemakkelijken en te promoten."Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter", aldus Ramon Beuk, ambassadeur van de Puur Restaurant Week. Elk restaurant is vrij om het Puur Menu zelf samen te stellen indien biologisch, Fairtrade en duurzame vis hierin centraal staan. Ook mag het restaurant zelf de prijs bepalen. Alle restaurants die van 3 tot en met 9 juni meedoen aan de Puur Restaurant Week vind je via deze pagina. Deze week is een initiatief van Puur! uit eten en wordt ondersteund door Oxfam Novib en ASN Bank.

Reserveer

De bijna 40 deelnemende restaurants vind je verspreid door heel Nederland. Van Groningen tot Lemiers geniet je volgende week van een Puur Menu. Kijk op www.puurrestaurantweek.nl en reserveer bij het restaurant naar jouw keuze! Nodig je tafelgenoten uit met de toffe Loesje-posters via www.loesje.nl/puur. Volg de Puur Restaurant Week via Twitter en Facebook. Laat je via het Facebook-event weten dat je gaat?

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.