Nieuwe webwinkel Superfoodkitchen.nl online

De oprichtster en voormalig mede-eigenaar van Original Brands B.V., Anita Roelink, is een nieuw initiatief gestart: Superfood Kitchen. Superfoodkitchen.nl is een webwinkel in supergezonde biologische voeding, supplementen, natuurlijke verzorging en alles wat een Healthy Lifestyle nog leuker en makkelijker maakt.

Anita Roelink wil met deze website iedereen een duwtje in de rug geven om (nog) gezonder te gaan eten. Enerzijds door het aanbieden van betaalbare, gezonde producten en anderzijds met het aanwezige blog waarop veel nieuwsberichten (gaan) verschijnen over gezonde producten en de laatste ontwikkelingen op het vlak van gezonde voeding in samenwerking met professionals en gezondheidsguru's.

Iedereen kan al met kleine stapjes meedoen aan gezonder eten, want drastische veranderingen in een voedingspatroon zijn gedoemd te mislukken. Het is een groei- en bewustwordingsproces. Het zou toch mooi zijn als we met z'n allen de huidige welvaartsziekten kunnen temperen én... voorkomen is beter dan genezen.

Voor meer informatie: service@superfoodkitchen.nl en www.superfoodkitchen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven