Smakelijk fietsen: zondag 9 juni Culinaire fietstocht van de Duinboeren

De culinaire fietstocht van de Duinboeren is een fietstocht die u langs boerderijen leidt die pure streekproducten verbouwen en/of maken. Stap bij 4 bedrijven van uw fiets en beleef de boerderij met z'n gewassen, vee en producten. De culinaire fietstocht is één van de succesvolle resultaten van meer dan 10 jaar samenwerking tussen de verschillende boeren rond het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Schrijf u in voor deze fietstocht op zondag 9 juni. Prijs 20 euro per persoon. Aantal deelnemers maximaal 60, dus wees er snel bij. Boekingen en informatie: 013 5113404 of via www.duinboeren.nl onder het kopje nieuws.

Smakelijk

Een fietstocht gecombineerd met heerlijkheden van Brabantse Streekproducten van de Duinboeren. Tijdens de ongeveer 40 kilometer lange fietstocht schuiven de deelnemers vier keer aan op een boerenerf. De verschillende streekgerechtjes vormen te samen een smaakvolle maaltijd met duidelijke uitleg hoe producten geteeld en de gerechten bereidt worden.

Fietsen

De route voert rond het mooie landschap van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De fietsers kunnen genieten van het prachtige platteland langs de duinboerenerven. Deelnemers aan deze dag fietsen in hun eigen tempo, alleen de route en de volgorde van de te bezoeken bedrijven staan vast.

Streekproducten

De Culinaire fietstocht wordt georganiseerd door boeren die boerderijproducten verkopen onder het streekproductenlogo 'Duinboeren, Brabants Streekproduct'. Met de fietstocht langs de diverse boerderijen maken de deelnemers op een verrassende wijze kennis met de boer en de boerin en met de bedrijven waar deze streekproducten vandaan komen.

Boekingen

De kosten voor deelname bedragen 20 euro per persoon. Er is plaats voor maximaal 60 personen. Van te voren opgeven is verplicht. Boekingen en informatie: 013 5113404 of via www.duinboeren.nl onder het kopje nieuws.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.