29 en 30 september in Brussel: 14e editie van VitaSana

De veertiende editie van VitaSana wordt op zondag 29 en maandag 30 september 2013 gehouden in Brussels Expo. VitaSana is een evenement voor natuurwinkels, bio-speciaalzaken, bio-markten en voor al wie op een professionele manier met gezondheid begaan is.

VitaSana is dé vakbeurs voor gezond leven. En het is voor alle professionelen actief in deze sector het gedroomde platform om hun producten voor te stellen aan natuurvoedingswinkels en andere vakbezoekers uit België en de buurlanden. Twee dagen lang krijgen de bezoekers tijdens VitaSana een perfect overzicht van het huidige marktaanbod en de laatste nieuwe ontwikkelingen. Met een vernieuwd en uitgebreid pakket aan seminaries, workshops en demonstraties kan iedereen naar eigen interesse een attractief educatief pakket samenstellen.

Deze beurs wordt georganiseerd in samenwerking met Naredi, de beroepsfederatie van ondernemingen in de Belgische sector van de voedingsmiddelen met welzijns- en gezondheidsaspecten (vitamines, mineralen, planten, natuurproducten, speciale voedingsproducten en dieetproducten).

Kijk voor meer informatie op www.vitasana.be.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven