In Drekwerk neemt hygiënespecialist Rob Geus een kijkje achter de schermen bij bedrijven die 'smerige' klusjes opknappen.
Zaterdag 27 april gaat de hygiënemeester aan de slag met Dierenvoer. Hoe wordt het gemaakt, en wat zit er eigenlijk allemaal in? Het hoofdingrediënt van het voer is in elk geval ingewanden van runderen. En Rob haalt die vers uit de slachterij. Voor deze uitzending zijn ook opnames bij Eco Fields in Wekerom gemaakt.
De uitzending wordt om 21:55 uur uitgezonden op SBS 6.
Abonneren
Vacatures
Eco Fields zaterdag in Drekwerk op SBS 6
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-10-02 "In het verwaarden van reststromen zou de biologische sector nog een stap kunnen zetten"
- 2023-09-22 Student staat met zijn bio-vleeswebshop in de Food100
- 2023-09-08 Influencer verlegt zijn grenzen bij de (bio-)boer
- 2023-09-08 Wat kun je doen tegen blauwtong?
- 2023-09-05 Boeren en burgers bekijken nieuwe stal met kraambungalows op Nieske's Erf
- 2023-09-04 "Elke zaterdag sta ik weer sleutels uit te delen"
- 2023-08-23 Het antwoord op de vraag: 'Waarom zou je biologisch eten?'
- 2023-08-18 "Sinds dit jaar lever ik ook aan de Tweede Kamer"
- 2023-08-17 "Rendementsverbetering biologisch rundvlees nodig"
- 2023-08-16 Voor 2024 weer een fors aantal omschakelaars verwacht in Ierland
- 2023-07-14 Vion en Danish Crown werken samen in Noord-Duitsland
- 2023-07-10 "We zien dat consumenten de biologische producten laten liggen"
- 2023-07-04 Groep 6 volgt varkenslessen op biologische varkenshouderij in Putten
- 2023-06-29 Vion versnelt strategie en brengt capaciteit in lijn met de markt
- 2023-06-19 Barth-Misset Fonds financiert opnieuw vier innovatieve projecten
- 2023-06-12 Denemarken: Friland ziet omzet biologisch vlees afnemen