Tweede filiaal opent in november

Alnatura-concept slaat aan in Zwitserland

Eind augustus opende Alnatura in samenwerking met Migros in Zwitersland haar eerste bio-supermarkt. De winkel in Zürich draait goed. Vooral in het weekend is het erg druk. Volgens Rolf Fuchs van Migros Zürich overtreft de gemiddelde aankoopprijs per klant de verwachtingen.

Daarom zal er in november een tweede Zwitserse Alnatura-supermarkt geopend worden in Regensdorf. Daarnaast zijn er al onderhandelingen gaande over andere locaties. Men streeft naar ten minste 20 locaties in heel Zwitersland.De strategie is tweeledig. Zo zijn er ook Migros-winkels waar sinds eind januari zo'n 400 Alnatura-producten aangeboden worden. "Hiermee willen we onze autonome omzet verhogen en meer marktaandeel verwerven. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat we in staat zijn om de consumptie van bio-producten in Zwitserland te helpen verhogen", aldus Robert Fuchs.

Bron: Schweizerbauer.ch

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.