Peter Abma commercieel directeur Fairtrasa Holland

Fairtrasa kondigt overname Organic Fruit & Vegetables aan

Het Zwitserse Fairtrasa heeft aangekondigd Organic Fruit & Vegetables over te nemen, dat actief is op de biologische fruitmarkt in Europa. De overname versterkt Fairtrase in haar doel om een toonaangevende leverancier van biologisch en fairtrade fruit in Europa te worden. Na de overname zal de naam van Organic Fruit & Vegetables veranderen in Fairtrasa Holland.

"Deze samenwerking zal ons in staat stellen om positieve impact te genereren op de 5.000 kleine telers, die we vertegenwoordigen in Latijns-Amerika", verwacht oprichter en CEO Patrick Struebi van Fairtrase International. Dat beaamt Peter Abma, directeur van Organic Fruit & Vegetables en de nieuwe commercieel directeur van Fairtrasa Holland BV. "We delen een gemeenschappelijke bedrijfscultuur met dezelfde inzet voor duurzame landbouw en sociale ontwikkeling. Ik ben er trots op onderdeel van Fairtrasa te worden en kijk uit naar een vermenigvuldiging van de verkoop voor al de telers die de groep vertegenwoordigt."

Fairtrasa is een verticaal geïntegreerde telersorganisatie die zich inzet voor een duurzame en sociale ontwikkeling, met kantoren in Mexico, Peru, Brazilië, Chili, Argentinië en Turkije. Fairtrasa ontwikkelde een schaalbaar agrarisch businessmodel, dat telers wapent tegen armoede. Voor dit businessmodel ontving Fairtrasa verschillende awards.

Voor meer informatie:

Fairtrasa Holland B.V.
ABC Westland 212
2685 DC Poeldijk
Nederland
Tel: +31 174 291 600
www.fairtrasa.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven