Ruim 130 winkels aangesloten bij Centrale Winkelautomatisering (CWA)

Het centrale artikelbestand van de biologische sector wordt inmiddels door ruim 130 winkels gebruikt. De CWA, een project van Bionext, is op weg om meer dan 50% van de winkels aan te sluiten.

Het project CWA is in 2005 van start gegaan met als doel: standaardisering van de artikelinformatie tussen alle leveranciers, koppeling van de artikelinformatie van alle leveranciers in één centraal artikelbestand en aanlevering van deze artikelinformatie aan de winkelkassa. Naast scannen van producten aan de kassa worden gegevens ook gebruikt voor webwinkels, schapkaarten en elektronisch bestellen via CWA-bestel.

Voor boerderijwinkels en kleine biologische winkels is er nu een speciaal tarief om aan te sluiten. Hierdoor is het voor deze winkels rendabel om te starten met winkelautomatisering.

Neem voor meer informatie contact op met Paul Soeterbroek, CWA servicedesk op 06 2266 7943 of mail naar cwaservicedesk@stichtingpbs.nl. Of kijk op de website www.cwadiensten.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.