Cool green events organiseert culinaire crossover events, gebaseerd op drie componenten: Food, Art & Music. Componenten die één ding gemeen hebben; creativiteit, die geuit wordt binnen de bandbreedte van wat ecologisch,- en duurzaam is. Duurzame, culinaire evenementen waar je aan tafel schuift voor lunch of diner, een proeverij, festival of workshop.
Bij elke verschijningsvorm draait het om het serveren van biologisch, goed, verantwoord en kwalitatief eten, op de meest gekke, leuke, en mooie locaties in binnen- en buitenland, compleet gemaakt door de toevoeging van duurzame kunst en live muziek, waar je als gast op een uitdagende en interactieve manier kennis maakt met het werk van jonge talenten.
Voor het nieuwe seizoen staan al drie mooie events gepland in de maand juni, waar gasten gaan genieten van een 5-gangen diner dat met zorg is samengesteld door een chef-kok, en die uitsluitend wordt klaargemaakt met biologische, lokale en eerlijke producten van het seizoen. Voor een aantal gangen zal gebruik worden gemaakt van producten die de locaties te bieden hebben. Verser kan haast niet. En bij een diner hoort een passend wijnarrangement van prachtig geselecteerde biologische wijnen.
Een avond wordt in stijl beëindigd met het dessert en een kop thee uit de Cool green thee tuin waar gasten kunnen kiezen uit diverse verse biologische kruiden, en voor de liefhebbers is er slow koffie.
Omdat Food, Art & Music niet gebonden zijn aan grenzen heeft Cool green events vanzelfsprekend een internationaal karakter, al was het alleen om de toegankelijkheid van invloeden en inspiratie mogelijk te maken. Cool green events zijn rondreizende culinaire evenementen vanuit een thuisbasis in Nederland. Reis met Cool green events mee, kom genieten op een bewuste, avontuurlijke manier en laat niet alleen de smaakpapillen prikkelen, nee alle zintuigen komen zeker aan bod met Food, Art & Music.
De prijs van een ticket voor een onvergetelijke en zintuig-prikkelende avond aan tafel kost: €125,- per persoon (diner+wijnarrangement)
Meer informatie over aankomende events, reserveringen en tickets zijn te vinden op de website www.coolgreenevents.com.

Abonneren
Vacatures
- Business Development Manager – Frozen Fruits
- Commercieel Logistiek Medewerker
- Medewerker Marketing & Communicatie
- Assistant Technical Manager
- Inkoop Controller
- QA/QC Administrator
- Support Medewerker
- Loodskantoor Medewerker Verlading
- Trader in Zachtfruit en Exoten
- Installatie- / servicemedewerker interieurbeplanting
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- Anders Invest Food & Agri fonds participeert in Horizon Natuurvoeding
- De Speld steekt de draak met biologisch
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis