Bio-paaschocoladefiguren van De Schutter nu ook in Nederland
Deze chocoladefiguren waren bij Estafette Amersfoort verkrijgbaar.
Chocolaterie De Schutter gaat heel bewust te werk. Raf vertelt dat de melk die in de chocolade verwerkt wordt bij biologische landbouwbedrijven uit de streek vandaan komt. "En we gaan één keer in de twee maanden naar de bio-plantage van onze cacaoboeren." De chocolaterie werkt met cacaoboeren in Ghana, Ecuador, Costa Rica, Peru en Venezuela. De bewuste werkwijze is ook terug te zien in het feit dat bij Chocolaterie De Schutter ook minder validen aan het werk zijn. "Zij helpen onder meer bij het verpakken van onze producten en komen alle dagen met een lach op hun gezicht naar het werk."
De chocolaterie is hard op weg naar een volledig biologische productie. "Wij gaan in de toekomst over op enkel biologische chocolade", besluit Raf.
Voor meer informatie:
Chocolaterie De Schutter
Brandstraat 18
9160 Lokeren
+32 93404180
bestel@chocolaterie-de-schutter.be
www.chocolaterie-de-schutter.be