De Veldkeuken in Mooi Duurzaam Nederland

In aflevering 19 van Mooi Duurzaam Nederland is op 24 maart aandacht geschonken aan bio-bakkerij De Veldkeuken. De Veldkeuken is zo'n tien jaar geleden klein maar fijn begonnen. Tegenwoordig is De Veldkeuken een succesvolle, 100% biologische bakkerij en traiteur. Hoe hebben René van der Veer en Juliëtte Borggreve door de jaren heen hun duurzame droom kunnen verwezenlijken?



Bakkerij en traiteur De Veldkeuken bakt haar brood en taarten met 100% biologische producten. Het Houthakkersbrood van de bakkerij op Nieuw Armelisweerd haalde in 2011 nog de finale van de SmaakvanNL: een landelijke wedstrijd voor ondernemers met een lekker product van eigen bodem. De Veldkeuken haalt de ingrediënten zo veel mogelijk van de eeuwenoude moestuinen van het landgoed of uit de streek. Hun restaurant in Culemborg is uitgeroepen tot Puurste Restaurant van Nederland 2013 vanwege het ambachtelijke menu, streekgebonden producten en 100% biologische kaart.

Klik hier om de aflevering te bekijken.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven