Kom ook in actie voor War Child!

Australian steunt samen met 538 DJ's War Child

Van 22 tot en met 29 maart 2013 zetten alle DJ's van 538 zich weer een week lang non stop in voor War Child. In totaal doen 538 en War Child acht gemeenten aan: Groningen, Heerenveen, Alkmaar, Bergen op Zoom, Arnhem, 's-Hertogenbosch, Gouda en Veenendaal.

De actieweek is gevuld met entertainment, acties en optredens van diverse bekende artiesten. De opbrengst van deze nieuwe editie gaat naar oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. Bedrijven en bewoners uit de regio's kunnen meedoen en hun actie aanmelden via 538voorwarchild@bergenopzoom.nl. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor verlaten oorlogskinderen.

Help oorlogskinderen die er alleen voor staan!

Honderdduizenden kinderen raken door oorlog hun ouders kwijt. Het zijn verlaten oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. Veel van hen belanden in de prostitutie, of worden uitgebuit als huisslaaf of kindsoldaat.

War Child komt op voor deze verlaten kinderen. En zorgt ervoor dat ze op een veilige plek weer gewoon kind kunnen zijn. Dat ze hun nare ervaringen kunnen verwerken. En een betere toekomst kunnen opbouwen. Samen met de kinderen betrekken we zoveel mogelijk verzorgers, leraren en lokale bestuurders bij ons werk. Zodat de stem van oorlogskinderen door zoveel mensen wordt gehoord. En het recht om op te groeien zonder geweld of misbruik, ook door volwassenen wordt gerespecteerd. Doe mee. Maak de toekomst van verlaten oorlogskinderen veiliger. Zet tijdens 538 voor War Child je talent in, en geef een verlaten oorlogskind voor 12 euro de kans op een veilig bestaan.

Australian heeft voor deze actie een speciale Organic War Child Snapper ontwikkeld in 2 varianten: milk en dark. 30% van de opbrengst van deze snappers gaat naar War Child. De verkoop vindt plaats naast de studiotrucks van 538, maar ook in natuurvoedingswinkels die Australian chocolade verkopen.


Komt u ook in actie?

Wilt u als retailer ook in actie komen voor War Child? U kunt bij TerraSana, de leverancier van de biologische chocolade van Australian, de Organic War Child Snappers bestellen. Bij uw bestelling ontvangt u een postertje waarmee u de actie goed onder de aandacht kan brengen.
 
Samen kunnen we deze benefietactie voor War Child tot een succes maken!

Limited edition War Child snappers verkrijgbaar in 2 varianten: Snapper Dark & Milk organic

Route 538 voor War Child

Morgen (21 maart) start de route in Groningen waar vrijdag het officiële startsein voor de actie gegeven wordt. Vervolgens reizen ze af naar:
  • Heerenveen - zaterdag 23 maart 2013
  • Alkmaar zondag - 24 maart 2013
  • Gouda maandag - 25 maart 2013
  • Bergen op Zoom - dinsdag 26 maart 2013
  • Veenendaal - woensdag 27 maart 2013
  • Arnhem - donderdag 28 maart 2013
  • 's Hertogenbosch - vrijdag 29 maart 2013

Voor meer informatie: www.terrasana.nl/australian, www.538voorwarchild.nl/actie

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven