Wie wordt de Held van de Smaak 2013? – thema: worst

De Verkiezing van de Held van de Smaak 2013 staat in het teken van de ambachtelijke worst. De organisatoren zoeken slagers, producenten en hun grondstoffenleveranciers die zich inzetten voor het behoud en vernieuwing van het ambacht, bijzondere nieuwe producten maken of zich juist richten op traditionele streekspecialiteiten. Maar ook helden die zich verdienstelijk maken als ambassadeur voor de sector kunnen deelnemen aan de verkiezing. Natuurlijk zijn de kernwaarden van de Week van de Smaak ambachtelijk, duurzaam (inclusief diervriendelijk), natuurzuiver en 'van dichtbij' richtinggevend.

De inschrijving is geopend tot 30 april. In mei en juni worden via provinciale voorrondes 12 finalisten geselecteerd. Onze deskundige jury kiest hieruit een winnaar. Deze wordt bekend gemaakt tijdens de start van de Week van de Smaak in september. Ook is er een publieksverkiezing, hiervoor kan vanaf half augustus gestemd worden op deze website.

Je kunt je favoriete kandidaat aanmelden via dit aanmeldformulier. Jezelf aanmelden kan ook.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.