Nieuwe 'Nordic Organic Food Fair' wordt samen met 'Natural Products Scandinavia' gehouden

Diversified Business Communications UK, organisator van Natural Products Scandinavia, heeft een nieuwe grote internationale vakbeurs voor de Scandinavische biologische voedingssector aangekondigd. De 'Nordic Organic Food Fair' zal samen met de tweede editie van de Natural Products Scandinavia in Malmö Mässan gehouden worden. Dit op 20 en 21 oktober 2013.

De Nordic Organic Food Fair is een directe reactie op de feedback van bezoekers en exposanten naar aanleiding van de succesvolle lancering van de Natural Products Scandinavia afgelopen oktober. Deze beurs trok meer dan 2.000 deelnemers uit meer dan 60 verschillende landen.Dankzij een ondersteunend overheidsbeleid ten aanzien van de biologische praktijken, heeft de meerderheid van de Scandinavische consumenten inmiddels al een sterke affiniteit met biologische producten opgebouwd. De waarde van de totale Scandinavische biologische markt wordt geschat op ongeveer 2 miljard euro.

Het zal gaan om twee gescheiden commerciële evenementen. De organisatie hoopt wel dat beide beurzen versterkt zullen worden door een grote 'crossover' in bezoekers, die zowel voor natuurlijke als biologische producten gaan. "De natuurlijke synergie tussen de twee beurzen zal leiden tot uitgebreide zakelijke kansen voor alle bezoekers", zegt Zoe Jackson-Cooper.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Organic-Market.Info

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.