
Ze is vooral blij met de vele nieuwelingen die ze tussen de exposanten mag begroeten. "Dat is echt helemaal top. Nieuw is onder meer Bakkerij Van Diermen uit Bunschoten. Zij willen graag de Duitse markt op. De BioFach is de ideale beurs om hierin stappen te maken."
Net als andere jaren zullen er weer veel Nederlanders in het Holland Paviljoen te vinden zijn. Het valt Jacqueline op dat er steeds meer combinatiestands gecreëerd worden. "De BioFach-organisatie is daar vrij flexibel in. Ik vind het erg stoer dat ondernemers op deze manier samenwerking zoeken en elkaar vinden. Hier werken we graag aan mee. Aan het eind van de rit staan ze er weer allemaal."
Jacqueline geeft aan dat er weer veel nieuwe activiteiten te doen zijn tijdens de beurs. Nieuw op de BioFach is dit jaar bijvoorbeeld de 'Experience the World of CHEESE' in hal 9 (465). Diverse kaasexperts vertellen daar meer over hun favoriete kazen. "Ik wil wel dat de Nederlandse inbreng hierin volgend jaar groter is. We zijn een 'kaasland' en horen dan ook een grote rol te spelen."
Voor meer informatie: www.biofach.de