Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Qua smaak amper te onderscheiden van niet-glutenvrij gebak"

Nu ook gebak van Lieke is vrij

Tholen - De afgelopen week zijn er drie nieuwe gebaksoorten onder het merk Lieke is vrij geïntroduceerd. Het slagroomgebak, appelgebak en Schwarzwalder kersengebak is vanaf heden in de biologische supermarkt en speciaalzaak te vinden. Bart Kraaijvanger van Udea B.V. geeft aan dat hier in een later stadium ook mokkagebak aan toegevoegd zal gaan worden. "Dit gebak wordt als diepvriesproduct aangeboden", zo licht Bart toe.


Naast het gebak is er binnen het diepvriesassortiment van Lieke is vrij ook nog saucijzenbroodjes en bladerdeeg geïntroduceerd. "Al deze producten zijn zoals gebruikelijk bij Lieke is vrij zowel glutenvrij als biologisch. Daarnaast is een onderscheidend punt van dit gebak de smaak. De smaak is zo goed dat het niet of nauwelijks te onderscheiden is van niet-glutenvrij gebak."



Voor meer informatie: www.liekeisvrij.nl
Publicatiedatum: