
Ze geeft aan dat het idee voor de vernieuwing van de smaak ontstaan is na reacties van klanten. "Ook hebben we er diverse consumenten over gesproken in de winkels. We waarderen de input van onze klanten en de wisselwerking die hierdoor met ze ontstaat. Daar doen we dus echt iets mee." Kaasmakerij Henri Willig blijft doorontwikkelen. "We presenteren niet alleen nieuwe producten, maar het is voor ons ook belangrijk om het al bestaande assortiment continu te verbeteren."
De nieuwe geitenkaas Brandnetel-Knoflook heeft volgens Femke als basis de bekende zachte romige smaak. "Brandnetel-Knoflook vonden we mede doordat klanten het aangaven, een geschikte toevoeging in ons biologische geitenkaas-kruidenassortiment."

In de stand van Kaasmakerij Henri Willig zal ook de biologische koekaas met groene pesto te bewonderen zijn (zie foto hierboven). "We zijn erg trots op deze kaas. Hiermee hebben we in juli tijdens de International Cheese Awards een gouden award behaald. Bezoekers van onze stand krijgen uiteraard de kans om van deze kaas te proeven."
De kaasmakerij zal in hal 6 (stand 427) op de BioFach ook voorverpakte stukjes biologische kaas presenteren. "We verpakken voornamelijk specialiteiten zoals kruidenkazen. Daarin kun je je onderscheiden en is steeds meer vraag naar", besluit Femke.
Voor meer informatie:
Femke Buitenga
Kaasmakerij Henri Willig
Venus 16-18
8448 GW Heerenveen
0513 484360
[email protected]
www.henriwillig.nl