Landelijk dekkend netwerk is het doel

Foodtruck Mama Mascha gaat uitbreiden met franchiseformule

Foodtruck Mama Mascha is een mobiele kookstudio gericht op lekker, gezond en eenvoudig eten. De missie van Foodtruck Mama Mascha is om mensen enthousiast te maken om meer zelf te koken, zonder pakjes en zakjes en met meer groente en fruit.

Door de gasten te laten 'spelen' met eten en kookworkshops aan te bieden met eenvoudige receptuur wil eigenaar Mascha Perquin-Sarneel een groot publiek inspireren. De ingrediënten die gebruikt worden zijn zo veel mogelijk biologisch en/of uit de streek.De workshops worden gegeven in een kleine vrachtwagen omgebouwd tot een prachtige eetkeuken, voorzien van alle gemakken. De Truck kan naar iedere gewenste locatie rijden: de sportclub, het schoolplein, de kinderopvang, in de tuin of bij een bedrijf voor de deur. Foodtruck Mama Mascha is door iedereen in te huren voor opdrachten en organiseert ook zelf kookworkshops. Daarnaast staat de truck regelmatig op grote festivals.

Oprichter en eigenaar Mascha Perquin-Sarneel is zo tevreden over de voortgang van haar nog jonge bedrijf (2011) dat zij haar concept vanaf nu ook als franchise formule gaat aanbieden: "Er is grote behoefte aan eenvoudige recepten, waarmee mensen gezond en lekker kunnen koken. Veel mensen weten niet meer wat 'gezond' is en veel ouders zijn zoekende. Kinderen hebben geen idee waar hun eten vandaan komt. Eten is best ingewikkeld geworden en als full time werkende moeder heb ik hetzelfde meegemaakt. Als je 's avonds moe thuis komt wil je toch nog graag iets met vitamines op tafel zetten voor je kinderen, maar wel snel graag. En vooral belangrijk: je wilt niet horen: dat lust ik niet! Dat is voor mij de drijfveer geweest om Foodtruck Mama Mascha te starten en mijn carrière als bankdirecteur overboord te gooien. Voor mij begint het met het gebruiken van je gezond boeren verstand en dus met eenvoudig koken met meer verse groente en fruit. Ik geef in de truck tips en recepten die mijn gasten daarna zelf klaarmaken. Ik krijg veel enthousiaste reacties en hoop mensen te kunnen inspireren om zelf lekker aan de slag te gaan. Ik ben zelf niet zo'n knutselaar met mijn kids, maar ik kan wel goed knutselen met eten."Doel van Foodtruck Mama Mascha is om een landelijk dekkend netwerk te krijgen en in iedere regio dus een truck te laten rijden. De franchiseformule is inmiddels klaar en nu is men op zoek naar franchisenemers. De wens is om in 2013 te starten met 2 extra trucks.

Kijk op www.foodtruckmamamascha.nl of op de Facebook-pagina.

Voor meer informatie:

Mascha Perquin-Sarneel
mascha@foodtruckmamamascha.nl
06 31927132

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven