Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Simpelweg niet meer bomen beschikbaar"

Adopteer een Kerstboom wederom een succes

Tholen - Adopteer een Kerstboom wordt steeds breder bekend. De consument adopteert een biologische kerstboom en kan deze na de jaarwisseling weer terugbrengen. De boom gaat dan opnieuw de grond in. Erwin Kooijman van Randijk Bamboe en Hoveniers in Leusden geeft aan dat alle bomen verkocht zijn. "Het komt neer op zo'n 2.500 geadopteerde bio-kerstbomen. De enige reden dat dit er niet meer zijn is dat er simpelweg niet meer bomen beschikbaar zijn", aldus Erwin.

Hij geeft aan dat ze flink aan het aanplanten zijn. "Daardoor hopen we het aanbod de komende jaren verder uit te breiden. Er worden onder meer bomen aangeplant in de uitloop van een biologische kippenboer. Daar zullen er ieder jaar 1.000 bijgeplant worden. Wel zijn deze pas over 4 a 5 jaar beschikbaar."

De Adopteer een kerstboom-actie is acht jaar geleden van start gegaan. Ieder jaar komen er nieuwe uitgiftepunten bij. Zo kon men tussen 8 en 21 december ook bij landgoed Kraaybeekerhof terecht om een kerstboom te adopteren. "Daar zijn 100 bomen geadopteerd, zeker niet slecht voor een eerste keer. Bij ons zijn ongeveer 600 bomen geadopteerd."

Vanaf 2 januari kunnen klanten de bomen terugbrengen. Bij Randijk Bamboe en Hoveniers kan dit tot en met 16 januari.

Voor meer informatie: www.adopteereenkerstboom.nl