Het is al weer een jaar geleden dat Heldens de bedrijfsactiviteiten van Ting heeft overgenomen. Een jaar lang vol uitdagingen zoals het ontwikkelen en op de markt zetten van een compleet nieuw assortiment koelvers maaltijden, variërend van een oer-Hollandse stamppot tot een smaakvolle Mexicaanse quinoaschotel.
"Op de BioVak kunt u komen proeven en ook uw wensen kenbaar maken aan ons, oftewel u kunt in overleg met een van onze adviseurs gaan kijken wat Ting voor u gaat koken", vertelt Jos Heerkens.
"Dat kan bijvoorbeeld gaan om een 2- of 3-vaks schaal met verschillende maaltijdcomponenten, of om één van deze componenten in een grotere horeca/gastronorm verpakking. Zelfs koken op basis van uw eigen receptuur is mogelijk. Uw vraag en/of behoefte is onze uitdaging… en daar houden wij van", aldus Jos.
"Omdat we nauw samenwerken met andere biologische toeleveranciers en in een uiterst moderne omgeving en met vakbekwaam personeel produceren, zijn wij in staat om een custom made product voor u te produceren. We zien u graag op de BioVak 2013."
Voor meer informatie: www.tingbio.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- Eosta overgenomen door Anders Invest
- "High oleïc pinda's bevatten meer goede vetten dan andere pinda's"
- In huisstof op boerderijen zitten grote aantallen bestrijdingsmiddelen, blijkt uit nieuw onderzoek
- Lidl zet in op biologische huismerken
Top 5 - afgelopen maand
- HAK zet in op 100% biologische productie
- Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- "Regeneratieve landbouw is keiharde greenwashing door multinationals"
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- Verdienmodellen en de wereld op z'n kop
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-02-07 Politici bezoeken bio-bedrijven
- 2023-02-07 Weer gevarieerd aanbod op Organic Africa Pavilion
- 2023-02-07 Studenten Warmonderhof op reis door de biodynamische landbouw
- 2023-02-06 Van 'Hoe dan wel?' naar 'Het kan wel' op Groenboeren Conferentie
- 2023-02-06 Coöperatie Reichenau-Gemüse: 46% van het totale volume wordt in biologische kwaliteit geteeld
- 2023-02-02 BIOFACH/VIVANESS 2023: wederom meer dan 100 Nederlandse exposanten
- 2023-02-02 16 februari: Slotevent Leve(n)de Bodem Brabant
- 2023-02-02 Nieuwe bio-projecten Vlaanderen goedgekeurd
- 2023-02-01 Allereerste editie van De Moestuinbeurs: 17 en 18 maart
- 2023-01-31 Groenboeren Conferentie 'Hoe dan wel?': zaterdag 4 februari op Educatorium UvU
- 2023-01-30 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond?
- 2023-01-26 Biologisch blijkt crisisbestendig tijdens algemene inflatie
- 2023-01-25 Fotoreportage 36ste editie SIVAL
- 2023-01-25 Avondklas zaadteelt in de biologische landbouw
- 2023-01-24 Moestuincursus door Jan Weijsenfeld in Empe
- 2023-01-23 Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- 2023-01-20 Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- 2023-01-18 Biobeurs goed van start ondanks afwezigheid minister Adema
- 2023-01-18 Driedelige documentaireserie: De bodem bereikt
- 2023-01-17 Melkvee Studiedagen Reudink op 24 januari en 9 februari