Ting presenteert zich op BioVak 2013

Het is al weer een jaar geleden dat Heldens de bedrijfsactiviteiten van Ting heeft overgenomen. Een jaar lang vol uitdagingen zoals het ontwikkelen en op de markt zetten van een compleet nieuw assortiment koelvers maaltijden, variërend van een oer-Hollandse stamppot tot een smaakvolle Mexicaanse quinoaschotel.

"Op de BioVak kunt u komen proeven en ook uw wensen kenbaar maken aan ons, oftewel u kunt in overleg met een van onze adviseurs gaan kijken wat Ting voor u gaat koken", vertelt Jos Heerkens.

"Dat kan bijvoorbeeld gaan om een 2- of 3-vaks schaal met verschillende maaltijdcomponenten, of om één van deze componenten in een grotere horeca/gastronorm verpakking. Zelfs koken op basis van uw eigen receptuur is mogelijk. Uw vraag en/of behoefte is onze uitdaging… en daar houden wij van", aldus Jos."Omdat we nauw samenwerken met andere biologische toeleveranciers en in een uiterst moderne omgeving en met vakbekwaam personeel produceren, zijn wij in staat om een custom made product voor u te produceren. We zien u graag op de BioVak 2013."

Voor meer informatie: www.tingbio.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven