Shizo.nl opent X-MAS Popup Store in hartje Amsterdam

Shizo.nl, de webwinkel voor natuurlijke en biologische cosmetica, opent van 17 tot en met 23 december 2012 de deuren van een tijdelijke winkel op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. In de X-MAS Popup Store is een groot assortiment december cadeausets en verwenproducten te koop. Consumenten kunnen een week lang terecht voor kerstinkopen in de winkel op nummer 41.

"De Haarlemmerdijk is dit jaar uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Een top locatie tussen alleen maar bijzondere winkels, waar we de hele week voor kerst aanwezig zijn met een assortiment dat normaal alleen online te koop is", aldus Shirley Tol. De eigenaresse van Shizo Natural Cosmetics heeft in 2008 de webwinkel Shizo.nl opgericht en stond op 3 en 4 oktober ook al in het winkelpand op Haarlemmerdijk 41.


Foto's van de shop in oktober.

"Klanten waarderen het enorm als we ook af en toe 'offline' gaan. In oktober kwamen er zelfs klanten van ver buiten Amsterdam speciaal naar de winkel toe. Consumenten raken er steeds meer aan gewend om cosmetica online te bestellen. Maar voor klanten die toch liever eerst een product in handen willen hebben of persoonlijk willen testen, is deze popup store de perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze merken en zelf te komen ruiken, voelen en smeren."

In de popup store op Haarlemmerdijk 41 kunnen klanten dagelijks terecht voor producten en cadeausets van Bodhi, Bulldog, Honoré des Prés, Hurraw!, Inika, Madara, Nailgirls London, Pacifica, Pai Skincare, Solyvia en Voya.

Over Shizo Natural Cosmetics

In september 2008 lanceerde Shizo Natural Cosmetics, opgericht door Shirley Tol en Bart Kraaijenbrink, de webwinkel Shizo.nl, met natuurlijke en biologische cosmetica, make-up en parfums. Shizo.nl is in 3 jaar uitgegroeid tot een bekende website met een ruim assortiment met ruim 400 natuurlijke beautyproducten. In februari 2012 lanceerde Shizo Natural Cosmetics een tweede webwinkel; Shimai.nl, een online beauty en lifestyle store met natuurlijke producten voor de donkere huid.

Voor meer informatie: www.shizo.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven