Acteur met passie voor biologisch brengt Kerstpakketten naar Groene Helden

Edo Brunner kruipt in de rol van Bio+ Groene Kerstman

Acteur en cabaretier Edo Brunner kruipt voor de Bio+ campagne 'Speel zélf voor Groene Kerstman' in de rol van Bio+ Groene Kerstman. Op 20, 21 en 22 december rijdt hij in de All-You-Need-is-Green-Car door heel Nederland om Bio+ Kerstpakketten rond te brengen bij Groene Helden. Door een Bio+ product te kopen, kun jij ook jouw Groene Held- iemand die groene, goede daden doet- nomineren voor een Bio+ Groene Kerstpakket ter waarde van 50 euro.

Passie voor biologisch

Edo Brunner is niet alleen bekend van diverse series, films en toneel, hij heeft zich als presentator van het programma Linke Soep van voormalig omroep LLiNK ook hardgemaakt voor biologisch. Als Groene Kerstman van Bio+ zet hij tijdens de campagne 'Speel zélf voor Groene Kerstman' zijn missie voort. "Door Groene Helden met een Kerstpakket te belonen voor hun goede en groene daden, hoop ik dat andere mensen geïnspireerd worden om ook weer goede, groene daden te doen", aldus Edo. Persoonlijk heeft Edo ook een passie voor biologisch "Ik vind vooral de smaak van veel biologische producten erg goed en koop die producten dan ook bij voorkeur in de bio variant."


Groene Kerstman in all-you-need-is-green-car

De 100 helden die zijn genomineerd tijdens de Groene Kerst campagne en de meest originele groene daden doen, worden verrast met een Bio+ Groene Kerstpakket. Van deze pakketten worden er 50 persoonlijk thuisbezorgd door de Bio+ Groene Kerstman in zijn All-You-Need-is-Green-Car op 20, 21 en 22 december. Ter plekke worden opnames gemaakt van de Helden die het pakket in ontvangst nemen. Bij het pakket zit ook een persoonlijke groet van de afzender; degene die de winnaar genomineerd heeft.

Ken jij iemand die groene, goede daden doet? Iemand die bijvoorbeeld altijd op de fiets naar zijn werk gaat of iemand van wie je altijd groenten uit de eigen moestuin krijgt? Nomineer hem of haar dan nog vóór 19 december voor een Bio+ Groene Kerstpakket ter waarde van 50 euro. Kijk snel op www.degroenekerst.nl voor meer informatie.

Bio+ wil met deze actie consumenten nog bewuster maken van een groene leefwijze. Volg het avontuur van de Groene Kerstman op www.degroenekerst.nl, facebook of twitter.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven