Biologisch (voor)proeven voor Kerst bij EkoPlaza Den Haag en Rotterdam

Hoewel steeds meer mensen om duurzame redenen voor biologisch kiezen, zijn velen zich er niet van bewust dat het ook de pure smaak is die het verschil maakt. EkoPlaza organiseert daarom diverse Biologische (voor)proeverijen voor Kerst.

EkoPlaza Den Haag

Op donderdag 13 december is EkoPlaza Den Haag (Kerkplein) aan de beurt. Bedrijfsleidster Manon Perdijk: "Voor de feestdagen leek het me goed om Den Haag te laten zien wat bewust genieten nou echt is. Ik zie op het Kerkplein een steeds meer gemĂȘleerde klantenkring ontstaan, dat is zo leuk om te zien. We willen biologisch eten en leven voor iedereen bereikbaar maken en ik merk dat we op de goede weg zijn. Met deze avond hoop ik mensen te kunnen verrassen over de pure smaak van biologische producten en laten zien dat juist de Kerst een gelegenheid is om extra bewust te genieten."

De feestelijke (voor)proeverij begint op 13 december om 17:00 uur en duurt tot 21:00 uur in de biologische supermarkt aan het Kerkplein. Iedereen is welkom voor het proeven van verse hapjes en wijnen. De proeverij biedt een aantal Kerstrecepten uit het 'Lekker Weten' lifestyle magazine van EkoPlaza. Hierin staan ook tips welke biologische wijnen goed combineren met andere biologische producten en recepten.

EkoPlaza Rotterdam

Zien, ruiken en proeven van verrassende biologische lekkernijen, dat is het idee van de Biologische Kerst Proeverij op vrijdag 14 december bij EkoPlaza Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg. Onderneemster Rina van der Stok: "Ik wil heel Rotterdam laten zien wat echt bewust genieten is." Hoewel de vraag naar biologisch blijft groeien, zijn mensen zich veelal wel bewust van de duurzaamheid, maar nog niet van de pure smaak.

"De proeverij heeft als doel om mensen kennis te laten maken met de pure smaak van biologisch. We willen iedereen de kans geven eens nieuwe biologische recepten en producten te proberen."

Luxe

De meest populaire biologische producten bij EkoPlaza zijn op dit moment de verse seizoensproducten zoals boerenkool, maar ook de vraag naar zuivel en vlees blijft groeien. Ook het luxe vleesassortiment voor Kerst, dat vooraf besteld kan worden, blijkt populair.

De Biologische Kerst Proeverij vindt plaats op 14 december van 17:00 tot 21:30 uur.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven