Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
30 januari 2013:

Biologische winter smoker-grilling workshop bij Kookstudio De Riet

NJoy2Cook gaat de winter smoker-grilling workshop deze keer houden bij Kookstudio De Riet, Asschatterweg 233 te Leusden. Een prachtige landelijke locatie met een gezellige binnen en buitenruimte.

De winterworkshop begint woensdagmiddag 30 januari 2013 om 18:30 uur en eindigt met het gezellig gezamenlijk nuttigen van de bereide gerechten om ongeveer 22:00 uur. De kosten bedragen 65 euro per persoon, inclusief alle ingrediënten, 3 drankjes, koffie, thee en een recepten-boekje.

Op deze avond zullen deelnemeers deels buiten en deels binnen op de barbecue en rookovens amuses bereiden, welke ook thuis eenvoudig zijn om te zetten tot hoofdgerechten. Al de producten zijn biologisch.

Deze gerechten zullen bereid worden:
  • Gamba's roken met walnotenpesto;
  • Beenham roken met gegrilde wintergroente;
  • Zalm roken met mosterd-dille saus;
  • Feta en eendenborst roken met salade;
  • Kipfilet met cheddar en bacon met Ras-El-Hanout roken met humous.
  • Als dessert: gegrilde vijgen met mascarponecrème.



Inschrijving voor deze workshop kan via ons contactformulier. Na betaling is uw inschrijving definitief. Bij onvoldoende inschrijvingen (minder dan 14 deelnemers) gaat de workshop helaas niet door en zal NJoy2Cook het cursusgeld volledig aan u terugstorten.

Voor meer informatie: www.njoy2cook.nl
Publicatiedatum: