Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We werden prettig verrast door de sneeuw"

Sneeuw maakt Kerstfair landgoed Mariënwaerdt extra sfeervol

Tholen - De eerste sneeuwval van het seizoen kwam voor landgoed Mariënwaerdt op een erg goed moment. Na een natte start op donderdag werd de Kerstfair het afgelopen weekend uiteindelijk namelijk een witte Kerstfair. "We werden prettig verrast door de sneeuw en hadden het zelf niet beter kunnen plannen. Door de sneeuw kreeg de Kerstfair helemaal een mooie ambiance. Het leverde erg mooie plaatjes op", reageert Liesbeth Kaldenberg van landgoed Mariënwaerdt. De vierdaagse Kerstfair werd van 6 tot en met 9 december gehouden en is in totaal door 11.730 mensen bezocht. De zaterdag was de beste bezochte dag.



De Kerstfair op het landgoed is voor de elfde keer gehouden en is inmiddels dus al echt een traditie geworden. Liesbeth geeft aan dat de fair wel iedere keer anders in elkaar zit. "We mochten dit jaar diverse nieuwe standhouders verwelkomen die onder meer delicatessen en streekproducten verkochten. In totaal stonden er 90 stands. Ook was er veel belangstelling voor de gerestaureerde muziektent op de Vuurplaets en de diverse kerstkoren die in de historische schuren en buiten op het fairterrein te horen waren. Het studentenkoor werd bijvoorbeeld erg gewaardeerd."



Ook de klassiekers trokken weer veel publiek. Voor de rondritjes in de arrensleeën stonden de bezoekers in de rij. "Met de sneeuw was dit natuurlijk helemaal mooi." De arrenslee maakte een ritje door het parkbos en langs huize Mariënwaerdt.



In verband met de weersomstandigheden werden de gasten verzocht om van de parkeergelegenheid aan de rand van het landgoed gebruik te maken. Vanaf daar werden de bezoekers met pendelbussen veilig naar de Kerstfair gebracht. "Daar waren de bezoekers erg blij mee."

Voor meer informatie: info@marienwaerdt.nl, www.marienwaerdt.nl