BioKorn: innovatieve biologische molenproducten voor zowel industrie, retail en groothandel

In december 2006 hebben de directies van de Duitse 'Schapfenmolen' uit Ulm, de 'Heimatsmolen' uit Aalen en de 'Frießingermolen' uit Bad Wimpfen, de kerncompetenties van hun drie traditionele molenbedrijven samengevoegd tot het nieuwe bedrijf BioKorn.

Deze unieke en professionele samenwerking tussen de drie molens zorgt ervoor dat klanten binnen zowel industrie als handel, toegang krijgen tot een compleet assortiment van eerlijke biologische molenproducten.


Uitsluitend premium producten met gegarandeerde herkomst

BioKorn maakt gebruik van de modernste productiemethoden. Hoog gekwalifceerd personeel garandeert productie volgens de hoogste kwaliteitseisen, zodat BioKorn uitsluitend premium producten produceert.

De grondstoffen die worden verwerk voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria. De drie molens beschikken over jarenlange ervaring met regionale leveranciers. Speciale aanbouwovereenkomsten garanderen de kwaliteit van de eindprodukten al vanaf het begin van de productieketen. Op deze manier wordt niet alleen de productkwaliteit gegarandeerd, maar worden ook de herkomst en traceerbaarheid, tot aan het landbouwgewas, gegarandeerd.


Eén van de grootste aanbieders binnen Europa

De BioKorn is binnen Europa één van de grootste aanbieders van biologische molenproducten. Grote, gerenommeerde bedrijven binnen de voedingsindustrie verwerken de BioKorn premium producten.


Assortiment

Het assortiment van de BioKorn bestaat uit onder andere meel, natuurvoeding/zaden, broodbakmixen, pattisseriemixen, pop's, tarwegriesmeel, graanvlokken, bakbenodigdheden, granen en nog veel meer.

Het assortiment voor de retail biedt tal van innovatieve en omzetsterke producten voor het biologische assortiment, waaronder diverse soorten melen, bakmixen, popino's, havervlokken, zaden en natuurvoeding. BioKorn biedt tevens mogelijkheden tot de productie van private label producten en biedt ook producten die speciaal voor de Nederlanse markt ontwikkeld zijn.


Meer weten?

Wilt u meer weten over de producten van BioKorn? Neem contact op met LIBERA export- en marketingadvies voor Duitsland. LIBERA ondersteunt BioKorn bij haar activiteiten binnen de Nederlandse markt.

Voor meer informatie:

Petra van Egmond
LIBERA export- en marketingadvies
Petra van Egmond
0049 8191 9705370
petra.van.egmond@libera-export.com
www.libera-export.com
www.biokorn.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven