Theo Middelkoop ondersteunt sinds 1 januari van dit jaar 13 De Groene Weg-franchisenemers in Nederland. Net als zijn voorganger Jan van Diepen wil Middelkoop toe naar een keten van 20 Groene Weg slagerijen.
Volgens Middelkoop zijn 20 Groene Weg slagerijen een haalbare doelstelling. "We zoeken vooral in middelgrote steden met veel traffic. Ik krijg locaties genoeg aangeboden, maar het valt niet mee om ondernemers te vinden, die vakman zijn én overtuigd achter het biologische concept staan. En de economische situatie is natuurlijk ook niet best. Als er wat meer slagerijen tot onze keten zouden behoren, kunnen we de kosten drukken. Ik word daardoor in feite ook goedkoper, omdat ik dan voor 20 slagerijen de zaken coördineer. Maar de allereerste doelstelling is om de huidige winkels optimaal te laten draaien"
Bron: Vleesmagazine via FoodHolland

Abonneren
Vacatures
- Rozenplanner
- Ervaren Internationaal Salesmanager
- Int. Product- en Cropspecialist Propagation (opkweek)
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
- Head Grower Greenhouse Canada
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- PFAS gevonden in biologische eieren in Denemarken
- Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- "Wij maken bio-pindakaas met hart en ziel, daarom maken wij kans tegenover het grote geld"
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
Top 5 - afgelopen maand
- HAK zet in op 100% biologische productie
- Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- "Regeneratieve landbouw is keiharde greenwashing door multinationals"
- Verdienmodellen en de wereld op z'n kop
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
"Valt niet mee om ondernemers te vinden"
Twintig slagerijen lijkt haalbaar voor De Groene Weg
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-02-01 Nieuwe financieringsronde Beter Boeren
- 2023-01-30 Ketenkennisdialoog 'De smaken van duurzamer varkensvlees': 1 februari
- 2023-01-18 Biologisch tot op het bot: bouillons met een duurzaam verhaal
- 2023-01-17 Henk en Klaas willen je graag iets vertellen
- 2023-01-16 Duitsland: Bioland blij met etiketteringswet voor veehouderij
- 2023-01-13 De Groene Weg formaliseert keten van Nederlands biologisch lamsvlees
- 2023-01-12 Steun de Voedselbank door te kiezen voor biologisch vlees
- 2023-01-12 Het water staat de biologische veehouders in België aan de lippen
- 2023-01-04 "Biologisch boeren is transparant en maatschappelijk gewenst"
- 2022-12-23 Een kijkje in de (voer)keuken van BioBrüder Heimann
- 2022-12-22 Belgische veehouders vragen om crisissteun
- 2022-12-22 "Wij waren altijd al van het extensieve boeren"
- 2022-12-20 Brandt & Levie gaat strijd aan met eenheidsworst
- 2022-12-19 Onderzoek geeft overzicht opties ammoniakreductie in stallen voor biologische varkens
- 2022-12-16 "Marktaandeel Eko Holland Vee en Vlees groeit snel"
- 2022-12-13 Bio-boeren onder druk door afnemende vraag in Nederland en Duitsland
- 2022-12-12 "Dat verenigingsgevoel is een groot goed"
- 2022-12-07 Opties voor ammoniakreductie in stallen voor biologische varkens
- 2022-12-06 Fermentatieproef: betere voederconversie en groei vooral bij de lichtste biggen
- 2022-12-06 Veel Duitse consumenten besparen op aankopen van vlees