Bottle Bag – de nieuwe milieubewuste tassenlijn van Roeckl

De nieuwe tassencollectie combineert duurzaamheid met een modern design en laat met charmante vormen zien hoe PET-materiaal opnieuw geïnterpreteerd kan worden.

De samenleving verandert: de toenemende globalisering en digitalisering veranderen de levensomstandigheden en de eisen die gesteld worden aan producten en het gebruik ervan. Tegelijkertijd verlangen de mensen naar waarden en individualiteit. Duurzaam zakendoen en milieubewustzijn worden daarom steeds belangrijker.Ook het familiebedrijf Roeckl is zich bewust van deze ecologische verantwoordelijkheid en zet daarom met de nieuwe tassenlijn 'Bottle Bag' niet alleen maar een modieus statement. De milieuvriendelijke 'Bottle Bag' is gemaakt van gerecycled PET, waarmee Roeckl het recycleproces op een intelligente manier omdraait: een tas gemaakt van een fles! De klassieke, sportieve tassenlijn wordt gekenmerkt door de charmante vormen, het zeer lichte gewicht en de vele verschillende kleuren en formaten. De tassen zijn zeer ruim en sterk en het aantal kleuren waarin de tassen verkrijgbaar zijn laat aan niets te wensen over: van zomers wit, een zonnige mangotint, fris limoengroen, weelderig junglegroen, ossenbloedrood, donker maritiemblauw, stralend watervalblauw en klassiek olijfbruin tot een kleurrijke vlinderprint. Daarnaast zijn de tassen in zes praktische formaten verkrijgbaar, van make-uptasje tot weekendtas. Dit maakt ze de perfecte begeleiders voor elke situatie.De canvas tas van gerecycled PET heeft een prachtige kleur, is opvouwbaar en afwasbaar en wordt gecombineerd met elementen van plantaardig gelooid kalfsleer. Daarnaast zorgt de afneembare draagriem voor een optimaal draagcomfort, zelfs als de tas zwaar beladen is.

De nieuwe tassencollectie 'Bottle Bag' is vanaf januari 2013 verkrijgbaar in geselecteerde speciaalzaken en in de online shop op www.roeckl.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven