Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Le Perron bakt biologisch brood met Franse allure bij Plus Amersfoort

Na het succes bij Plus Venlo en Plus Veldhoven bakt Le Perron nu ook dagelijks biologisch brood bij Plus Amersfoort. Binnen de broodafdeling is een gedeelte omgebouwd voor de Le Perron broden. Niet eerder kon de consument genieten van een dergelijk assortiment biologische broden bij zijn reguliere supermarkt. Steeds meer supermarkten zetten zich in voor de bewuste consument die duidelijk iets meer verwacht van de dagelijkse biologische boterham. Naast brood presenteert Le Perron ook een assortiment viennoiserie, patisserie en zelfs de kleurrijke macarons.



Het assortiment wordt voor betaalbare 'nette' prijzen aangeboden. Het directe contact met de consument is bij Le Perron nog altijd het principe. Men mag dus een service gerichte bakker verwachten die aandacht heeft voor zijn klant. Zo verspreidt de geur van versgebakken biologisch brood zich gestaag door de vele straten van Amersfoort en groeit de afzet van een eerlijk en volwaardig product waar boer, bakker, molenaar en moedernatuur met plezier aan hebben gewerkt en waar de consument met volle teugen van kan genieten.

Voor meer informatie: www.leperron.nl 
Publicatiedatum: