Bio+ start campagne in teken van Goede, Groene Daden

Speel zélf voor Groene Kerstman!

December is een periode van bezinning met aandacht voor de medemens, onze leefomgeving en een meer bewuste leefstijl. Het doen van biologische boodschappen in de supermarkt past daar bij. En Bio+ doet daar dit jaar nog een schepje bovenop! Door een Bio+ product te kopen, kunnen consumenten hun Groene Held- iemand die groene, goede daden doet- nomineren voor een Bio+ Groene Kerstpakket. Bio+ doet zelf ook een duit in het zakje en stelt 100 voedselpakketten ter beschikking aan het Leger des Heils. Met deze campagne wil Bio+ consumenten inspireren tot een groene leefwijze.

Groene Helden

Bio+ is op zoek naar Groene Helden. Personen die bijvoorbeeld altijd op de fiets naar hun werk gaan of die de familie voorzien van groenten uit de eigen moestuin. Want een goed voorbeeld doet goed volgen. Met deze goede, groene daden wil Bio+ ook andere personen inspireren tot groene daden. Consumenten die minimaal één Bio+ product kopen, kunnen hun Groene Held vóór 19 december 2012 nomineren op www.degroenekerst.nl.

Groene Kerstman in all-you-need-is-green-car

De 100 helden met meest originele Groene Daden worden verrast met een Bio+ Groene Kerstpakket. Maar dat is nog niet alles; 50 pakketten worden persoonlijk thuisbezorgd door de Bio+ Groene Kerstman in zijn All-You-Need-is-Green-Car op 20, 21 en 22 december. Door in deze duurzame auto te rijden, laat Bio+ zien dat zij duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ter plekke worden opnames gemaakt van de Helden die het pakket in ontvangst nemen. Bij het pakket zit ook een persoonlijke groet van de afzender; degene die de winnaar genomineerd heeft.

Het avontuur van de Groene Kerstman is te volgen op www.degroenekerst.nl, facebook of twitter.


Bio+ steunt Leger des Heils

Bio+ doet tijdens de campagne 'Speel zélf voor Groene Kerstman' zelf ook een duit in het zakje en stelt 100 voedselpakketten ter beschikking aan het Leger des Heils. Het Leger des Heils biedt in Nederland al 125 jaar professionele hulpverlening aan volwassenen en kinderen zonder helper. "Voor deze mensen is een extra steuntje in de rug in de wintertijd extra welkom. Met een voedselpakket geven we hen de mogelijkheid om de eenzaamheid te doorbreken en ook anderen voor een maaltijd uit te nodigen", aldus Gerrie van den Berg, woordvoerster Leger des Heils.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. De producten van Bio+ zijn inmiddels verkrijgbaar bij meer dan 2.500 supermarkten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven