Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deel uw succesverhaal over energiebesparing of duurzame energieopwekking

Voor het boek 'In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen' dat in april 2013 wordt uitgegeven, is het Klimaatplein op zoek naar succesverhalen. Succesverhalen van duurzame organisaties die winstgevend voor Planeet en eigen Portemonnee besparen op energie en/of duurzame energie opwekken. Klik hieronder op een van de vijf (voet)stappen en zie de voorbeelden die we al per stap verzameld hebben. Heeft uw organisatie een eigen succesverhaal dat kans maakt opgenomen te worden in het boek? Kijk onder aan deze pagina voor de voorwaarden en mail het ons.

Voorwaarden voor deelname: Schrijf makkelijk leesbaar voor een breed publiek. Gebruik maximaal 10 zinnen en noem specifieke en meetbare resultaten die behaald zijn.



Uw voorbeeld wordt, indien van toepassing, hoe dan ook geplaatst op de website www.klimaatplein.com. Bovendien wordt u uitgenodigd om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Per stap van het 5-stappenplan naar CO2-neutraal ondernemen maken twee voorbeelden kans opgenomen te worden in het boek. De organisaties van de winnende succesverhalen ontvangen een gratis exemplaar van het boek en worden uitgenodigd om tijdens de boekpresentatie in 5 minuten tijd hun succesverhaal mondeling toe te lichten. Deze boekpresentatie vindt plaats op 12 april in het hoofdkantoor van de NS te Utrecht.

Klik hier
voor het formulier en stuur uw succesverhaal vóór 10 februari 2013 in.
Publicatiedatum: