Sla in & win met Bio+ bij Coop

Bij Coop zijn deze week de producten van Bio+ in de aanbieding. In het verleden waren biologische producten vaak aanzienlijk duurder dan reguliere producten. Dat verschilt is tegenwoordig gelukkig een stuk kleiner. Zeker met het biologische merk Bio+. Dit zijn 100% biologische producten tegen zeer redelijke prijzen. Zo wordt biologisch wel betaalbaar.

100% biologisch

De boeren, tuinders en kwekers waarmee Bio+ werkt, werken volgens strikte, wettelijke regels. Alleen de beste fabrikanten van biologische kwaliteitsproducten mogen hun producten leveren aan Bio+. Hierdoor zijn alle producten heerlijk van smaak en van een hoge kwaliteit. Alle producten zijn bovendien gemaakt met respect voor de boer, het milieu en het dier. Dat is pas bewust genieten!


Assortiment

Bij Coop vindt u een breed assortiment aan lekkere producten Bio+ producten. Naast groente, fruit, vlees, vis, brood en zuivel omvat het Bio+ label bijvoorbeeld ook groenteconserven en eieren. Er worden bovendien nog steeds nieuwe producten aan ons Bio+ assortiment toegevoegd.

Actie

Van 26 november tot en met 2 december krijgt u 25% korting op alle producten van het merk Bio+ bij Coop. Zo wordt biologisch eten wel heel aantrekkelijk. Grijp uw kans en sla lekker in, want dit is wel een heel mooi aanbod.

Win waanzinnige prijzen

Koopt u in de actieperiode van 26 november tot en met 2 december twee producten van Bio+? Dan maakt u ook nog eens kans op een van de volgende waanzinnige prijzen:

  • 1x een iPad mini
  • 2x een iPod touch
  • 50x een iPod shuffle
  • 10x een Bio+ kookworkshop voor 2 personen

In de winkel vindt u een speciaal deelnameformulier. Vul het in en stuur het samen met uw kassabon (gratis) naar Bio+. Wie weet heeft u binnenkort een iPod Touch of volgt u op 18 december de unieke kookworkshop.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven