Kroon Biologische Verswaren geeft voorproefje decemberassortiment

Kroon Biologische Verswaren organiseerde op maandagavond 19 november jongstleden een smakelijk voorproefje van haar biologische decemberassortiment. Op landgoed Mariënwaerdt ontmoetten leveranciers, winkeliers en medewerk(st)ers van Kroon elkaar in een inspirerende omgeving.


Breed assortiment

Tal van leveranciers presenteerden hun decemberassortiment. Zo kon worden geproefd van de biologische verse vis van Mick van Meines en zijn zelfgemaakte Gravad Lax. Pasta di Stelle liet de nieuwe soorten verse pasta proeven, maar ook verse lasagnebladen waarbij diverse gebruiksmogelijkheden werden getoond. De medewerkers van VCA lieten de bezoekers proeven van het heerlijke PUUR vlees. Het uitgebreide kerstassortiment met specialiteiten als rollades en gourmetvlees, sprak de bezoekers duidelijk aan. Ook Teun van Koolen, de nieuwe leverancier van Puur Paddestoelen, was aanwezig met tal van bijzondere paddenstoelensoorten uit het reguliere en seizoensassortiment. Hij nam de bezoekers mee in de vele, onverwachte, mogelijkheden tot bereiding. Voor het eerst kon worden kennis gemaakt met het biologische ijs van B&G Foodfactory. Kroon verzorgt de distributie van dit biologische ijs, verkrijgbaar in vijf heerlijke smaken. Patrick Boon van Handgemaakt Brood liet zien en proeven dat brood een culinaire beleving kan zijn. Natuurlijk werd ook het brede kaasassortimenten met kazen van bijvoorbeeld Mariënwaerdt en Remeker, uitgebreid toegelicht en kon verder worden geproefd van verrassende, nieuwe PUUR producten als sauzen en olijven.


Geslaagd evenement

Kroon kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. Peter van der Schoot, Business Unit Manager: "Het was een in alle opzichten geslaagd evenement. Op deze wijze konden winkeliers goed en uitgebreid kennismaken met ons gevarieerde, brede decemberassortiment. Bovendien was er volop ruimte om uitgebreid met elkaar van gedachten wisselen. Onze medewerkers doen ieder jaar weer hun uiterste best om een verrassend decemberassortiment samen te stellen. En gezien de reacties die we ontvingen, is dat ons ook dit jaar weer goed gelukt."


De kracht van Kroon

Kroon, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1000 producten. Waaronder het delicatessenmerk PUUR en het breedste, biologische en Demeter-kaasassortiment. Met een landelijke, dagelijkse distributie en een constante hoge kwaliteit is Kroon een sterke, betrouwbare en servicegerichte partner voor vele tientallen natuurvoedingswinkels in Nederland.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven