Nieuw: TerraSana Raw Superfood Ananasringen

TerraSana is volop aan het uitbreiden met 100% biologische Raw Superfood producten. Het assortiment bestaat inmiddels uit:
  • Superfood bessen, met onder andere gojibessen, vlierbessen, incabessen, et cetera.
  • Zaden & pitten: hennepzaad,chiazaad, gele lijnzaad,etc
  • Hoogwaardige poeders: Hennep Protein Poeder, Cacao Antioxidant Poeder, Maca High Energy Poeder
  • Zuidvruchten/Noten: Cacaobonen en -nibs, Rode Jujuba Dadels, Wilde boomgedroogde abrikozen, et cetera.
  • Oersappen: van Noni, Mangosteen, Granaatappel, Aloë Vera, et cetera.

Ananasringen van biologische boerderij in Mexico

De laatste introductie: heerlijk zoete Raw Superfood Ananasringen. Lekker als tussendoortje of verwerkt door smoothies, et cetera. Ananas is een heel gezonde vrucht en heeft een zeer hoog gehalte aan vitamine C, waar wij Europeanen vooral behoefte aan hebben in de wintermaanden.De biologische (organische) ananasringen zijn verkregen uit een zeer zoete ananasvariëteit, van de gecertificeerde biologische boerderijen in Mexico. Ze worden geteeld door kleine biologische telers en worden alleen geoogst wanneer de biologische ananas volledig gerijpt is.

De verwerking gebeurt onder zeer zorgvuldige handenarbeid en uiterst hygiënische omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de gedroogde biologische ananasschijven worden verkregen in zeer goede kwaliteit en alle essentiële stoffen en vitamines worden bewaard samen met volledige smaak.


Voor Raw food en Superfood moet je bij TerraSana zijn

TerraSana is al ruim 30 jaar leverancier van kwalitatieve biologische producten. De producten van TerraSana worden zorgvuldig geselecteerd op basis van bio-certificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana streeft in alles naar evenwicht. Tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en, uiteindelijk, tussen mens en natuur.

Hierdoor is het TerraSana Raw Superfood assortiment 100% biologisch en vooral eerlijk (en heerlijk) en van de allerhoogste kwaliteit.Zo puur kan krachtig zijn!

Voor meer informatie: www.terrasana.nl/superfood

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven