Bomenland Schiphorst heet nu kwekerij Dependens

Na circa 12,5 jaar met de naam Bomenland Schiphorst BV te hebben gewerkt, is besloten om de handelsnaam te veranderen in: kwekerij Dependens.

Jan Huiberts geeft uitleg: "De heer Schiphorst heeft ons een aantal jaren geleden gevraagd, om de naam Schiphorst uit onze zaaknaam te halen. Na een periode van veranderingen, ook met betrekking tot onze teelten en activiteiten, hebben we besloten om een nieuwe naam te gebruiken voor onze activiteiten en uitingen."

"Wij treden vanaf heden dus met de handelsnaam kwekerij Dependens naar buiten en zullen Bomenland Schiphorst niet meer gebruiken als handelsnaam. Bomenland Schiphorst BV blijft gewoon bestaan en statutair veranderd er niets, Bomenland Schiphorst BV blijft juridisch verantwoordelijk voor alle gedane en komende zaken.""Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om u te melden, dat we in de komende tijd onze activiteiten hopen uit te breiden in de richting van kennisoverdracht in de ruime zin van het woord. Dit kan betekenen, een advies voor toepassing van beplanting, een beoordeling van beplanting, het opleiden van groene medewerkers, het begeleiden van (duurzame) groeninkoop bij overheden, gastcolleges in het onderwijs, sortimentskennis, enzovoorts Ons prachtige vak is de moeite waard om voor te blijven strijden en het uit te dragen: de juiste plant/boom op de juiste plaats."

Bijna alle gegevens blijven hetzelfde, behalve onze website en mail.

Website: www.dependens.nl
Mail: info@dependens.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven