Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Veel belangstelling, De Bieper lijkt een bron van inspiratie"

De Bieper op Gastronomie 2012

Tholen - De Bieper wordt gepresenteerd op Gastronomie 2012. Deze beurs vindt op 12 en 13 november plaats in Utrecht. "We staan maandag en dinsdag op deze beurs met De Bieper. Je weet wel, de biologische pieper. Het initiatief om enerzijds de culinaire kwaliteiten in kleuren, geuren en smaken te vertalen in nieuwe rassen. En anderzijds de nieuwe rassen te selecteren op robuustheid tegen ziekten en plagen", vertelt Alex van Hootegem, één van de initiatiefnemers van De Bieper.


Jan Groen (Green Organics) en Alex van Hootegem in De Bieper-stand.

Hij geeft aan dat het lekker druk is en dat hij al veel leuke contacten opgedaan heeft. "Er is veel belangstelling voor onze Bieper. Velen zijn op zoek naar nieuwe ideeën. De Bieper lijkt een bron van inspiratie."



Klik hier voor meer informatie over de beurs. En hier om naar de website van De Bieper te gaan.
Publicatiedatum: