Tholen - De Bieper wordt gepresenteerd op Gastronomie 2012. Deze beurs vindt op 12 en 13 november plaats in Utrecht. "We staan maandag en dinsdag op deze beurs met De Bieper. Je weet wel, de biologische pieper. Het initiatief om enerzijds de culinaire kwaliteiten in kleuren, geuren en smaken te vertalen in nieuwe rassen. En anderzijds de nieuwe rassen te selecteren op robuustheid tegen ziekten en plagen", vertelt Alex van Hootegem, één van de initiatiefnemers van De Bieper.
Jan Groen (Green Organics) en Alex van Hootegem in De Bieper-stand.
Hij geeft aan dat het lekker druk is en dat hij al veel leuke contacten opgedaan heeft. "Er is veel belangstelling voor onze Bieper. Velen zijn op zoek naar nieuwe ideeën. De Bieper lijkt een bron van inspiratie."
Klik hier voor meer informatie over de beurs. En hier om naar de website van De Bieper te gaan.
Abonneren
Vacatures
"Veel belangstelling, De Bieper lijkt een bron van inspiratie"
De Bieper op Gastronomie 2012
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-22 Moestuinconcept onder glas groeit: bio-tomatenkwekerij omgebouwd
- 2023-09-22 "1 op de 4 mensen die gezond eet, verpest het met verkeerde tussendoortjes"
- 2023-09-22 Vraag naar biologische Libanese appelen en noten hoger dan aanbod
- 2023-09-21 Draag een boer aan voor de Gouden Leeuwerik 2023
- 2023-09-20 "Consument selectiever in kopen gesneden groenten en fruit"
- 2023-09-20 "Er is in Vlaanderen zeker nog potentieel voor duurzame en biologische foodboxen"
- 2023-09-20 Nieuwe versie eliminatiescenario ToBRFV in biologische teelt
- 2023-09-19 "Osteen mango’s zijn bijna op"
- 2023-09-19 "Bijna elk Oekraïens gezin op het platteland heeft wel enkele Juglans Regia bomen in de tuin staan"
- 2023-09-18 "Zonnepanelen op waterbassin is zinnig gebruik van de ruimte"
- 2023-09-18 Ruim 1 op de 3 Nederlandse volwassenen wil gezonder eten
- 2023-09-18 Ekovrienden mogen een kijkje nemen in de boomgaard van Maaike Bischot
- 2023-09-15 Petitie 'Red de Nederlandse appel' gestart
- 2023-09-15 "Biologisch loont, maar afzet is grootste uitdaging"
- 2023-09-15 "Geen overvloed, maar tekort aan blauwe bessen"
- 2023-09-15 Nieuwe lijn vers gesneden kruiden onder Vitalicious BIO-Organic label
- 2023-09-14 Dit zijn de highlights van de Open Field Demo Organic
- 2023-09-14 Bijzondere temperatuurschommelingen vragen om meer flexibiliteit binnen de keten
- 2023-09-14 "Vanaf 1 oktober gaat het eerste halffabricaat van halve en blokjes Hokkaido wintersquash-pompoen met schil de deur uit"
- 2023-09-13 "Snijderijen en horecagroothandels pakken Violetti goed op, alleen Nederlandse retail hapt nog niet toe"