Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ilona van Ree Beste biologische Slagerij van het Jaar

Ilona van Ree van De Groene Weg Deventer is gisterenavond (12 november) uitgeroepen tot Beste biologische slagerij van het Jaar tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2012, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

Sinds 25 september 2008 runt Van Ree haar slagerij in Deventer. Na 10 jaar gewerkt te hebben bij De Groene Weg Arnhem en 8 jaar als bedrijfsleidster van een Keurslager in Ede, kon haar grote wens om zelfstandig ondernemer te worden in vervulling gaan.

Hoofdredacteur Harrie Leijten van Vleesmagazine en Johan van Uden van Chateaubriand hebben in evenementencentrum Mereveld in Utrecht de Award uitgereikt aan een blij verraste Ilona van Ree, die de opvolgster is van Bas Derksen.

Oordeel jury: "Gedreven vrouwelijke slager met bewuste keuze voor biologisch. Ze voert dit overtuigend en consequent door, met aandacht voor details. Leuk pand met nostalgische uitstraling, passend bij formule. Fijne gemoedelijke persoonlijke sfeer. Onderneemster is enige slager met slagersopleiding, waardoor bedrijf erg kwetsbaar is."

Bron: Vleesmagazine
Publicatiedatum: