Duurzaam pop-up restaurant ONKRUID schiet uit de grond

Op zaterdag 15 december 2012 vindt de eerste editie van nieuw en duurzaam pop-up restaurant ONKRUID plaats op een vooralsnog geheime locatie in Amsterdam. Eventplanner Meike Rijksen en cateraar Laura Estévez slaan de handen ineen om ruim 120 'foodies' een onvergetelijke avond te bezorgen. Denk aan lange tafels met veel sfeerlicht, live muziek en verrukkelijke wijnen. En natuurlijk uitzonderlijk lekker eten in goed gezelschap. DopHert - het cateringbedrijf van Laura Estévez - zal een stoer, duurzaam en licht decadent viergangendiner op tafel toveren. Uitgeserveerd door vrijwilligers met net zo'n passie voor goed eten als de gasten.

ONKRUID serveert uitsluitend plantaardige gerechten, maar dat doet niets af aan de smaak. "Bij ONKRUID gaat het om Bourgondisch genieten. Wees niet bang dat je een bakje sla voor je neus krijgt", aldus Laura Estévez. Mede initiatiefneemster Meike Rijksen vult aan: "We gieten plantaardig in een heel nieuw jasje. ONKRUID is hip, ongelofelijk lekker en maakt korte metten met het onterechte suffe imago van plantaardig eten."

ONKRUID is al flink uit de grond geschoten. Op 24 oktober zijn de website en facebookpagina live gegaan. Binnen zeven dagen was het eerste diner al volledig uitverkocht. Men kan zich nog wel opgeven voor de reservelijst via reserveren@restaurantonkruid.nl.

ONKRUID zal echter meerdere keren per jaar uit de grond schieten op verschillende locaties. Voorlopig alleen nog in Amsterdam, maar zeker met de ambitie om op termijn het land in te gaan. Fans en nieuwsgierigen kunnen zich via de website inschrijven voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven van toekomstige pop-ups.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven