Duurzaam pop-up restaurant ONKRUID schiet uit de grond
ONKRUID serveert uitsluitend plantaardige gerechten, maar dat doet niets af aan de smaak. "Bij ONKRUID gaat het om Bourgondisch genieten. Wees niet bang dat je een bakje sla voor je neus krijgt", aldus Laura Estévez. Mede initiatiefneemster Meike Rijksen vult aan: "We gieten plantaardig in een heel nieuw jasje. ONKRUID is hip, ongelofelijk lekker en maakt korte metten met het onterechte suffe imago van plantaardig eten."
ONKRUID is al flink uit de grond geschoten. Op 24 oktober zijn de website en facebookpagina live gegaan. Binnen zeven dagen was het eerste diner al volledig uitverkocht. Men kan zich nog wel opgeven voor de reservelijst via [email protected].
ONKRUID zal echter meerdere keren per jaar uit de grond schieten op verschillende locaties. Voorlopig alleen nog in Amsterdam, maar zeker met de ambitie om op termijn het land in te gaan. Fans en nieuwsgierigen kunnen zich via de website inschrijven voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven van toekomstige pop-ups.