Kick-off op 17 november in pand van De Imme

Veggies en Pluk&Plenty organiseren veggie pop-up restaurant in Tilburg

Veggies en Pluk&Plenty organiseren de komende maanden een aantal keer een veggie pop-up restaurant, een biologisch-vegetarisch eetinitiatief, in Tilburg. Zaterdag 17 november vindt de kick-off plaats, locatie is het pand van voormalig restaurant De Imme aan de Willem II straat 52a.

Deze eerste avond heeft als thema Bourgondisch Brabant. Gasten krijgen een verfijnd viergangenmenu geserveerd, geheel in de traditie van het goede Brabantse bourgondische leven – dat zonder de grote stukken vlees natuurlijk nóg beter is te noemen.

Het V/P&P-restaurant biedt een 100% vegetarisch diner, met niet alleen biologische groenten (waar mogelijk geleverd door P&P), maar ook prachtige biologische wijnen en bieren uit de streek. De koks zijn Mattijs en Ellen, beiden ex-Imme-chefs. Thomas is uw gastheer.

Zaterdag 17 november, open vanaf 18:00 uur, aanvang diner: 19:00 uur. Viergangenmenu 34,50 euro (vanwege het tijdelijke karakter is pinnen helaas niet mogelijk) aanmelden via veggie-pop-up@kpnmail.nl/informatie via 06 16652289. Klik hier voor het menu.

Het menu voor 17 november:
  • Soep van slow-roast pastinaak, geroosterde amandel en gepofte knoflook. Tijmboter-geroosterd desembrood.
  • Minitaartje gevuld met paddenstoelen, pompoen en amandel-rooktofu. Jus van geroosterde groentefond en rode wijn. Babyleaf salade.
  • Brabantse jachtschotel; vega braadstukken en gecarameliseerde sjalot gestoofd in la Trappe en rode wijn, aardappel-kastanjepuree, gepofte wortel in citroentijmdressing. Pickle van chioggiabiet.
  • Sticky dadel en ahorn spicecakeje, gekarameliseerde appel, hangop en sinaasappel-vanillereductie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven