Deze eerste avond heeft als thema Bourgondisch Brabant. Gasten krijgen een verfijnd viergangenmenu geserveerd, geheel in de traditie van het goede Brabantse bourgondische leven – dat zonder de grote stukken vlees natuurlijk nóg beter is te noemen.
Het V/P&P-restaurant biedt een 100% vegetarisch diner, met niet alleen biologische groenten (waar mogelijk geleverd door P&P), maar ook prachtige biologische wijnen en bieren uit de streek. De koks zijn Mattijs en Ellen, beiden ex-Imme-chefs. Thomas is uw gastheer.
Zaterdag 17 november, open vanaf 18:00 uur, aanvang diner: 19:00 uur. Viergangenmenu 34,50 euro (vanwege het tijdelijke karakter is pinnen helaas niet mogelijk) aanmelden via veggie-pop-up@kpnmail.nl/informatie via 06 16652289. Klik hier voor het menu.
Het menu voor 17 november:
- Soep van slow-roast pastinaak, geroosterde amandel en gepofte knoflook. Tijmboter-geroosterd desembrood.
- Minitaartje gevuld met paddenstoelen, pompoen en amandel-rooktofu. Jus van geroosterde groentefond en rode wijn. Babyleaf salade.
- Brabantse jachtschotel; vega braadstukken en gecarameliseerde sjalot gestoofd in la Trappe en rode wijn, aardappel-kastanjepuree, gepofte wortel in citroentijmdressing. Pickle van chioggiabiet.
- Sticky dadel en ahorn spicecakeje, gekarameliseerde appel, hangop en sinaasappel-vanillereductie.