Onder andere Meet & Greet met producent Brandroodkaas Michiel Cassuto

Eindejaarsbeurs van De Kaasfabriek: 5 en 6 november

Maandag 5 en dinsdag 6 november heeft De Kaasfabriek in Alphen aan den Rijn de rode loper voor je uitgerold. Beide dagen houdt De Kaasfabriek van 14:00 tot 22:00 uur de Eindejaarsbeurs. Dit organiseren zij samen met Fromagerie Europa aan de J. Keplerweg 8 in Alphen aan den Rijn.

De organisatoren hebben heel wat voor de bezoekers in petto. Zo zijn er verschillende 'Meet & Greet'-momenten met boeren en partners die de kazen maken. Zo zal de Dikhoeve uit Ransdorp aanwezig zijn. De partner van Italiaanse kaas is ook aanwezig en de dames van 'De Buffelfarm' vertellen het verhaal bij de 'Artisanal Pays-Bas' Drentse Buffelkaas. Op dinsdagavond zal Michiel Cassuto van de Edense Brandrood kaas aanwezig zijn.

Masterclass Kaas & Combinaties

Koffie, chocolade, bier en thee. Het is maar een greep uit de diverse mogelijkheden van producten die je met kaas kunt combineren. Juist om de verschillende mogelijkheden bekend te maken aan de Kaasspeciaalzaken van Nederland organiseert De Kaasfabriek in samenwerking met Cheese of Cource' en Fromagerie Europa volgend voorjaar op diverse locaties een Masterclass. Meedoen aan de Masterclass is voor een ieder mogelijk. De kosten zijn 45 euro per persoon.

Klanten van Fromagerie Europa en De Kaasfabriek kunnen tijdens de Eindejaarsbeurs 'Kroontjes' sparen, die korting geven op de Masterclass Kaas & Combinaties. Er zijn een aantal 'Koninklijke' kazen geselecteerd waarbij je 'Kroontjes' ontvangt. Je kunt per Masterclass 30 'Kroontjes' sparen waardoor de Masterclass Kaas & Combinaties 15 euro per persoon kost. Bij het bezoeken van de Eindejaarsbeurs ontvang je de uitgebreide uitleg over deze activiteit.

Adresgegevens:
Fromagerie Europa & De Kaasfabriek
J. Keplerweg 8
2408 AC Alphen aan den Rijn

Iedere kaasliefhebber in Nederland en omstreken is van harte welkom op de Eindejaarsbeurs. Stuur even een mailtje dat je komt en wanneer je komt... de rode loper ligt voor je uitgerold.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven